Zurli si Zbanghi

Autor(i):Wanda Gag

25.00 lei

Zurli si Zbanghi sunt doi soricei care locuiesc intr-un camp cu fan. Tatal lor le citeste in fiecare seara povesti captivante despre gradini aflate in campuri mari, despre case aflate in gradini mari, dulapuri de bucatarie aflate in case mari si bucati mari de branza aflate in dulapuri de bucatarie mari.

Livrare in: 2-3 zile lucratoare

Zurli si Zbanghi sunt doi soricei care locuiesc intr-un camp cu fan. Tatal lor le citeste in fiecare seara povesti captivante despre gradini aflate in campuri mari, despre case aflate in gradini mari, dulapuri de bucatarie aflate in case mari si bucati mari de branza aflate in dulapuri de bucatarie mari. Intr-o zi, jucandu-se cu ghemul mamei, Zurli si Zbanghi se indeparteaza de vizuina lor si ajung la o casa mare, plina cu lucruri misterioase, inclusiv dulapuri de bucatarie pline cu branza imbietoare. Zbanghi se pregateste sa rontaie la o bucata de branza fixata intr-o capcana de soareci, insa apare, salvator, tatal lor si-i duce inapoi acasa.

Cunoscuta mai ales pentru povestea clasica Milioane de Pisici, Wanda Hazel Gag (n. 1893, Minnesota) a fost o inovatoare in domeniul cartilor pentru copii, reusind sa imbine desavarsit textul si ilustratia. Educata in spirit clasic si inzestrata cu un simt aparte pentru detaliu si autenticitate, Wanda Gag a fost insa si o idealista feroce, care nu credea in sacrificarea conceptiei estetice proprii doar pentru ca producea carti pentru copii. Cartile ei au fost distinse cu medaliile Newbery si Caldecott, iar in 1977 a primit premiul Kerlan pentru intreaga opera.

Cod produs: 978-606-94392-5-8
Categorii:,
Colectie

Pachet Wanda Gag

Autor(i)

Editura

Aparitie

2019

Coperta

cartonata, supracoperta

Format

24.7 × 17.2 cm

Pagini

32

Review-uri client

Nu exista inca review-uri.

Adauga un review la “Zurli si Zbanghi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *