Politica de retur

Returnarea produselor

Produsele achizitionate de pe site-ul www.cartialese.ro pot fi returnate conform Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (denumita in continuare O.U.G. 34/2014). Ai dreptul legal de a returna produsele comandate, in termen de 10 zile de la primirea produsului comandat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Pentru a face returul trebuie sa informezi SC Carti Alese Srl printr-un email la adresele: office@cartialese.ro sau comenzi@cartialese.ro cu privire la decizia ta, in care sa specifici adresa de email de pe care s-a facut comanda, numarul comenzii si noi iti vom transmite fara intarziere, tot prin e-mail, confirmarea de primire a cererii tale de retur si toate datele necesare pentru a face acest demers. Contravaloarea produselor comandate se va face prin cont bancar.

Va trebui sa suporti costul direct al returnarii produselor fiindca returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari, urmand sa primesti in termen de 30 de zile de la confirmarea returului, contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri, urme de folosire etc.

www.cartialese.ro are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune de interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, SC CARTI ALESE SRL isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

In concluzie, ai dreptul sa renunti la produsele pe care le-ai cumparat in termen de 10 zile de la ziua la care ai primit produsele in conditiile prevazute mai sus. Ni le trimiti inapoi si noi iti returnam banii. Din punct de vedere legal, nu trebuie sa invoci niciun motiv. Ar fi insa benefic pentru noi sa ne dai o explicatie ca pe viitor sa putem evita situatiile de acest gen.