Cum cumpar?

Pentru a comanda produsele noastre ai doua optiuni:

VARIANTA 1

Poti plasa comanda online, direct pe site-ul nostru www.cartialese.ro, astfel:

Selectarea produselor

In primul rand trebuie sa cauti sau sa navighezi pana gasesti produsul dorit. Motorul de cautare dupa cuvintele cheie este situat in aproape fiecare pagina din magazin. Vei gasi, de asemenea, in aproape fiecare pagina, categoriile de produse listate in magazin. Atunci cand gasesti un produs care te intereseaza, apasa numele sau imaginea obiectului pentru a deschide pagina de prezentare a acelui produs.

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ai gasit un produs pe care doresti sa il achizitionezi, apasa pe butonul „ADAUGA IN COS”. Vei fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde ai optiunea sa vizualizezi lista de produse existente in cos, sa modifici cantitatile pe care doresti sa le achizitionezi sau sa renunti la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a te intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul „CONTINUA CUMPARATURILE”.

Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi

Daca doresti sa comanzi un produs, apasa link-ul „ADAUGA IN COS” situat pe pagina de prezentare a produsului. Foloseste link-urile din bara de navigare sau butonul „CONTINUA CUMPARATURILE” pentru a continua cautarea produselor pana cand cosul de cumparaturi contine toate produsele pe care doresti sa le comanzi. Poti accesa in orice moment cosul tau apasand iconul specific (cosul) aflat in partea dreapta a fiecarei pagini a magazinului.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasa pe butonul FINALIZEAZA COMANDA. In cazul in care esti client nou, va trebui sa iti creezi mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu iti va lua mai mult de 1-2 minute, dupa care vei putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selecteaza optiunea „Completeaza o noua adresa pentru plata” si introdu informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selecteaza metoda de plata pe care o preferi, plata cu cardul (via mobilPay) sau ramburs. Incurajam plata online in perioada pandemiei.

Pentru persoanele juridice care doresc sa li se elibereze factura fiscala sunt necesare: numele firmei, codul fiscal si codul bancar, precum si numele bancii la care este deschis contul respectiv. Factura se va livra odată cu comanda dumneavoastra.

CODURI de reducere

Pe paginile noastre de facebook www.facebook.com/CartiAlese.ro si Instagram www.instagram.com/cartialese.ro vei gasi frecvent coduri de reducere care speram sa te incante. Este de ajuns sa introduci in sectiunea de COD DE REDUCERE pentru a le aplica.

Vei putea vizualiza valoarea costului de livrare si a sumei totale de plata inainte de finalizarea comenzii.

Dupa ce te-ai asigurat ca esti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasa butonul „Trimite comanda” pentru a cumpara.

VARIANTA 2:

Poti plasa o comanda la adresa de email comenzi@cartialese.ro mentionand urmatoarele date:

  • Nume Prenume
  • CNP (necesar pentru facturare)
  • Numar de telefon
  • Adresa de e-mail
  • Adresa de livrare
  • Produsele dorite spre achizitionare

Indiferent de tipul de comanda ales, vom avea nevoie de numarul tau de telefon pentru a putea finaliza procesarea comenzii.