Politica de prelucrare a datelor personale

Bine ai venit pe site-ul www.cartialese.ro ! Te asiguram ca vom prelucra datele tale personale in siguranta, respectand modificarile impuse de Regulamentul (EU) general privind protectia datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 („GDPR”).

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele personale inseamna orice date sau informatii care ne ajuta sa te putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tau) sau indirect (de exemplu, in functie de profilul pe care il cream pentru a-ti transmite oferte personalizate). Unele informatii mai putin evidente, cum ar fi preferintele si obiceiurile tale la cumparaturi sau IP-ul computerului tau, ne ajuta sa te identificam ca utilizator si, ca atare, se incadreaza in sfera „datelor personale”.

Ce informatii colectam

SC CARTI ALESE SRL colecteaza urmatoarele informatii: nume si prenume, domiciliul sau resedinta, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa IP, activitatile tale pe site-ul www.cartialese.ro, interese si preferinte legate de produsele oferite de site-ul www.cartialese.ro.

Acestea vor fi folosite exclusiv de SC CARTI ALESE SRL, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care ti-ai exprimat acordul. Nu vom instraina datele catre terti.

De ce avem nevoie de aceste date

Informatiile tale personale sunt folosite de SC CARTI ALESE SRL strict in scopuri asociate comercializarii produselor de pe www.cartialese.ro: numele, prenumele, adresa si numarul de telefon pentru a factura si livra produsele comandate de tine sau pentru a te tine la curent cu statusul comenzii. Livrarea se poate face prin mijloace proprii sau prin companii de curierat avizate de noi.

adresele de mail (daca te-ai abonat la newsletter si ai confirmat abonarea prin email), pentru a trimite oferte generale si personalizate ale www.cartialese.ro, pentru a-ti face oferte de produse, pentru a solutiona cererile, intrebarile sau reclamatiile tale.

pentru a te contacta – inclusiv prin e-mail, SMS sau telefon – in legatura cu oferte de produse ale www.cartialese.ro , oferte speciale sau promotii care credem ca te-ar putea interesa.

Cum colectam informatiile personale?

Colectam datele tale personale in doua moduri:

  • Atunci cand ne furnizezi informatiile direct, prin completarea formularelor de pe www.cartialese.ro. Prin inregistrarea ca utilizator te obligi sa ne furnizezi corect numele si prenumele, adresa si celelalte date cerute. Ca utilizator inregistrat, poti sa corectezi sau sa actualizezi aceste informatii accesand sectiunea „Contul meu”;
  • Atunci cand ne folosesti serviciile. De exemplu, colectam si prelucram istoricul interactiunilor tale cu newsletter-ele noastre, istoricul comenzilor etc.

Site-ul www.cartialese.ro utilizeaza formulare prin care iti poti face cont, poti comanda, poti comenta la produse ori te poti inregistra la newsletterele informative cartialese.ro. Aceste formulare includ campuri precum numele, adresa de e-mail, numarul de telefon mobil, parola de acces, detalii privitoare la adresa de livrare a unor produse, detaliile de facturare etc.

Site-ul www.cartialese.ro iti ofera si posibilitatea sa ne contactezi printr-un mesaj. Informatiile pe care le trimiti folosind aceasta optiune sunt prelucrate in baza interesului nostru legitim de a raspunde solicitarii tale si de a pastra o evidenta a corespondentei cu tine.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, devii responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC CARTI ALESE SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

SC CARTI ALESE SRL, proprietarul www.cartialese.ro , va administra – in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate – datele personale pe care ni le-ai furnizat. Te informam ca datele tale personale sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web disponibil pe acest site.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de (enumerarea neavand un caracter limitativ):

  • dreptul de acces la si de interventie asupra datelor,
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale,
  • dreptul de a te adresa justitiei,
  • dreptul de a solicita transformarea in date anonime a informatiilor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr. 677/2001,
  • dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea lor din baza noastra de date.

Avem grija ca datele tale personale sa fie in siguranta

Datele tale sunt strict confidentiale. SC CARTI ALESE SRL se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii.

SC CARTI ALESE SRL se angajeaza sa utilizeze informatiile personale strict in scopurile pentru care au fost oferite.

SC CARTI ALESE SRL se obliga sa respecte drepturile tale conferite de Legea nr. 677/2001, iar in urma cererii tale trimise la adresa office@cartialese.ro se obliga sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date – si sa inceteze prelucrarea datelor tale personale.

Datele tale personale sunt utilizate de catre SC CARTI ALESE SRL pentru informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele tale personale pot fi transmise autoritatilor in drept, cu scopul efectuarii oricaror verificari justificate in baza legii.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.cartialese.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.cartialese.ro va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Ne dorim sa ai o experienta placuta ca utilizator al site-ului www.cartialese.ro. De aceea, daca inca ai nelamuriri te rugam sa ne contactezi prin formularul special de contact sau sa ne scrii direct la adresa office@cartialese.ro.

Iti multumim pentru incredere si prietenie!