Absolut nimic

Autor(i):Wanda Gag

25.00 lei

Absolut Nimic este numele unui catel orfan care traieste intr-un colt uitat de lume, impreuna cu cei doi fratiori ai lui. Intr-o zi, apar doi copii care-i adopta pe cei doi frati, insa nu si pe Absolut Nimic.

Livrare in: 2-3 zile lucratoare

Absolut Nimic este numele unui catel orfan care traieste intr-un colt uitat de lume, impreuna cu cei doi fratiori ai lui. Intr-o zi, apar doi copii care-i adopta pe cei doi frati, insa nu si pe Absolut Nimic. Iar asta nu din cruzime, ci pentru ca Absolut Nimic era… invizibil! Ramas in urma, parasit, Absolut Nimic se simte ingrozitor de singur, pana cand intalneste o stancuta, care-i spune ca stie cum sa-l faca vizibil. Absolut Nimic se indoieste de ea, insa ii urmeaza instructiunile oricum. Dupa ce munceste din greu si ameteste de-a binelea, catelul devine vizibil si se alatura fratilor lui, in noul camin fericit.

Cunoscuta mai ales pentru povestea clasica Milioane de Pisici, Wanda Hazel Gag (n. 1893, Minnesota) a fost o inovatoare in domeniul cartilor pentru copii, reusind sa imbine desavarsit textul si ilustratia. Educata in spirit clasic si inzestrata cu un simt aparte pentru detaliu si autenticitate, Wanda Gag a fost insa si o idealista feroce, care nu credea in sacrificarea conceptiei estetice proprii doar pentru ca producea carti pentru copii. Cartile ei au fost distinse cu medaliile Newbery si Caldecott, iar in 1977 a primit premiul Kerlan pentru intreaga opera.

Cod produs: 978-606-94392-3-4
Categorii:,
Colectie

Pachet Wanda Gag

Autor(i)

Editura

Aparitie

2019

Coperta

cartonata, supracoperta

Format

24.7 × 17.2 cm

Pagini

32

Review-uri client

Nu exista inca review-uri.

Adauga un review la “Absolut nimic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *