Pachet Enciclopedii

181.00 lei190.00 lei

Pachet enciclopedii – cuprinde doua enciclopedii uriase, despre doua fenomene ale lumii naturale: arborii si albinele.

Semnate de artistul polonez Piotr Socha, cele doua enciclopedii sunt un tezaur de informatie si realizare artistica.

Livrare in: 3-4 zile lucratoare

Pachet enciclopedii – cuprinde doua enciclopedii uriase, despre doua fenomene ale lumii naturale: arborii si albinele.

Semnate de artistul polonez Piotr Socha, cele doua enciclopedii sunt un tezaur de informatie si realizare artistica. Fiecare ne invita intr-o calatorie care nu se opreste doar la domeniul biologic sau botanic, ci se ramifica spectaculos inspre istorie, muzica, arte sau spiritualitate.

Enciclopedia Albinele a fost publicata in peste 30 de limbi si onorata cu distinctii ca Cea mai frumoasa carte din Polonia (2015), White Ravens (2016) sau Premiul German pentru Literatura de Tineret pentru cea mai buna carte de nonfictiune (2017).

Enciclopedia Arborii ofera o combinatie de botanica, istorie, cultura si ecologie, splendid ilustrata in planse care au precizia stiintifica necesara, dar si desenul artistic care sa le scoata din monotonie.

Mai multe detalii despre fiecare enciclopedie, precum si imagini din interior, gasiti in pagina dedicata titlului respectiv.

Piotr Socha (n. 1966) a absolvit Academia de Arte Frumoase si Design din Varsovia, studiind ilustratia de carte sub bagheta profesorului Janusz Stanny. Este designer grafic, ilustrator de carte si unul dintre cei mai cunoscuti caricaturisti polonezi. A crescut printre albine, fiind fiu de apicultor amator.

Wojciech Grajkowski (n. 1980) este doctor in biologie, autor de manuale scolare si trainer de ateliere stiintifice pentru elevi si profesori.

Traducerea cartii este semnata de Ioana Diaconu-Muresan, coordonator de programe in cadrul Centrului de Limba si Literatura Poloneza de la Universitatea ‘’Babes-Bolyai‘’ din Cluj-Napoca.

Cod produs: PACK-43
Categorii:, , ,
Autor(i)

,

Editura

Aparitie

2022

Coperta

cartonata

Format

37 × 27 cm

Pagini

80

Review-uri client

Nu exista inca review-uri.

Adauga un review la “Pachet Enciclopedii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *