Noi contra voastra

48.00 lei

Dupa toate infrangerile si deziluziile prin care au trecut, locuitorii din Björnstad primesc o noua lovitura: clubul de hochei in care toti isi pun speranta pentru o viata mai buna va fi in curand desfiintat. Dar salvarea apare de unde nimeni nu spera.

Livrare in: 5-6 zile lucratoare

Dupa toate infrangerile si deziluziile prin care au trecut, locuitorii din Björnstad primesc o noua lovitura: clubul de hochei in care toti isi pun speranta pentru o viata mai buna va fi in curand desfiintat. Dar salvarea apare de unde nimeni nu spera. Un politician cu „viziune”, care merge contra curentului, vede in situatia dificila a clubului oportunitatea de a-si asigura scaunul la noile alegeri. Propunerea de salvare pe care i-o face directorului clubului, Peter Andersson, este un joc plin de compromisuri care va dezbina si mai mult comunitatea. Intre timp, locuitorii din Björnstad mai au inca de invatat cateva lectii despre acceptare, caci noul antrenor de hochei este femeie si, pe deasupra, lesbiana, iar capitanul echipei, unul dintre cei mai admirati tineri din Björnstad, se dovedeste a fi gay.

„Romanul lui Fredrik Backman ofera o pespectiva extraordinara asupra problemelor care conteaza cu adevarat – bine vs. rau, frica vs. curaj, iubire vs. ura, importanta si limitele prieteniei si ale loialitatii. Backman este unul dintre cei mai talentati si mai interesanti scriitori contemporani.” Shelf awareness

Cod produs: 9786067108033
Categorii:,
Autor(i)

Editura

Aparitie

2021

Coperta

brosata

Format

19.8 × 13.5 cm

Pagini

560

Review-uri client

Nu exista inca review-uri.

Adauga un review la “Noi contra voastra”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *