Cei cinci faimosi: Cei cinci pe insula comorii

34.34 lei

Anne, Dick si Julian, aflati in vacanta la domnisoara George, pleaca zi de zi cu barca sa exploreze insula Kirrin, cu pachetelul de pranz pregatit de matusa Fanny si insotiti de cainele Timmy. Joaca lor se transforma intr-o aventura periculoasa cand copiii afla ce se ascunde in temnitele castelului parasit.

Stoc epuizat

Anne, Dick si Julian, aflati in vacanta la domnisoara George, pleaca zi de zi cu barca sa exploreze insula Kirrin, cu pachetelul de pranz pregatit de matusa Fanny si insotiti de cainele Timmy. Joaca lor se transforma intr-o aventura periculoasa cand copiii afla ce se ascunde in temnitele castelului parasit. Dar miza e foarte mare si pe langa asta mai au o misiune: trebuie neaparat sa ajunga in timp util la masa, altfel matusa Fanny se va supara foc!

„Inainte sa vedem care-i treaba cu insula comorii, trebuie sa va zic ca Enid Blyton este una dintre cele mai prolifice si apreciate scriitoare de literatura pentru copii. Nascuta in Marea Britanie, a scris mai mult de 600 de carti, care s-au vandut in peste 500 de milioane de exemplare peste tot in lume. Exact. Ati citit bine. 600 de carti, 500 de milioane de exemplare. Asta chiar spune ceva despre priceperea ei. Unde mai pui ca si-a plasat numeroase dintre povesti chiar in locurile in care a trait, astfel ca naturaletea cu care construieste lumi si personaje este asigurata” scrie Oana Purice pe blogul Arthur.

Cod produs: 9786060861645
Categorii:,
Autor(i)

Editura

Aparitie

2021

Coperta

cartonata

Format

14 × 20.5 cm

Pagini

184

Review-uri client

Nu exista inca review-uri.

Adauga un review la “Cei cinci faimosi: Cei cinci pe insula comorii”