Casuta din prerie: vol. 2 – Baiat la tara

35.00 lei

A aparut la Anacronic al doilea volum din seria conservatoare pentru copii, Casuta din Prerie. In traducerea atat de fidela lumii si vremurilor a Iulianei Nistoroaia. Volumul se numeste Baiat la tara si ne prezinta viata la o ferma mai mare decat cea a familiei Ingalls.

Livrare in: 2-3 zile lucratoare

A aparut la Anacronic al doilea volum din seria conservatoare pentru copii, Casuta din Prerie. In traducerea atat de fidela lumii si vremurilor a Iulianei Nistoroaia. Volumul se numeste Baiat la tara si ne prezinta viata la o ferma mai mare decat cea a familiei Ingalls. Este vorba de ferma familiei Wilder, familie in care baietelul de 13 ani, Almanzo Wilder, viitorul sot al Laurei peste ani, este personajul principal. Un nou sir de povestiri despre viata simpla si virtuoasa, grea si frumoasa, despre responsabilitati si aventuri in lumea de ieri. O lume pe cale de disparitie sau chiar disparuta pentru copiii moderni. O serie pentru copii intre 4 si 90 de ani.

Cele noua volume din seria Casuta din Prerie au fost apreciate de generatii de cititori ca fiind atat incursiuni unice in istoria Americii, cat si povesti emotionante si de neuitat. Mai jos cateva fragmente.

LAURA INGALLS WILDER s-a nascut in 1867 in casuta din busteni descrisa in Casuta din inima codrilor. Asa cum ne povesteste in seria Casuta din prerie, ea a calatorit, impreuna cu familia ei, de-a lungul Vestului Mijlociu american intr-o caruta cu coviltir. Mai tarziu, a intreprins propria calatorie in caruta cu coviltir, de data aceasta insotita de sotul sau, Almanzo Wilder, si de fiica sa, Rose, catre Mansfield, Missouri. Acolo a scris povestirile din seria Casuta din prerie si a trait pana la varsta de 93 de ani. Pentru milioane de cititori insa, ea va trai pentru totdeauna ca Laura, fetita din indragitele povesti despre pionieratul american de la sfarsit de secol al XIX-lea, adunate in seria Casuta din prerie.

GARTH WILLIAMS a inceput sa lucreze la ilustratiile pentru Casuta din prerie dupa ce-a intalnit-o pe Laura Ingalls Wilder la casa ei din Missouri si au vazut impreuna locurile in care se aflau diferitele casute din povestile ei. Ilustratiile clasice ale lui Garth Williams au facut-o pe Laura sa afirme ca ea „si ai ei traiesc din nou in acele imagini”. Williams a creat, de asemenea, ilustratiile pentru Panza Charlottei si Stuart Little.

Cod produs: 978-606-94392-1-0
Categorii:, ,
Colectie

Casuta din prerie

Autor(i)

Editura

Aparitie

2018

Coperta

brosata

Format

14 × 20 cm

Pagini

384

Review-uri client

Nu exista inca review-uri.

Adauga un review la “Casuta din prerie: vol. 2 – Baiat la tara”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *