Anne din Ingleside (vol. VI din seria Anne de la Green Gables)

26.00 lei

Anne este mama a 6 copii (3 baieti si 3 fete). Viata, la Ingleside, noua lor casa, in care s-au mutat, dupa ce au plecat din Casuta Visurilor, e permanent plina de surprize, aventuri si boacane ale celor mici.

Livrare in: 4-5 zile lucratoare

Anne este mama a 6 copii (3 baieti si 3 fete). Viata, la Ingleside, noua lor casa, in care s-au mutat, dupa ce au plecat din Casuta Visurilor, e permanent plina de surprize, aventuri si boacane ale celor mici. Cu multa dragoste, intelepciune si minunatul simt al umorului, care nu a parasit-o, Anne, sustinuta de credincioasa Suzana, reuseste sa tina carma „corabiei” familiei Blythe, conducand-o printre stancile si vartejurile neasteptatelor intamplari cotidiene. Inutil de adaugat ca toti copiii o adora!

Gilbert este recunoscut, unanim, ca unul dintre cei mai buni medici de pe Insula Printului Eduard. Tata iubitor, responsabil si apropiat de copiii sai, este, la randu-i, foarte iubit de cei mici. Vine, insa, momentul in care Anne se intreaba daca ea, personal, mai ocupa locul pe care l-a ocupat in inima lui Gilbert, la inceputul casniciei lor, din urma cu 15 ani!… Nu putem afla, decat citind cartea…

Cod produs: 9786068832623
Categorii:, ,
Autor(i)

,

Editura

Aparitie

2021

Coperta

brosata

Format

13 × 20 cm

Pagini

364

Review-uri client

Nu exista inca review-uri.

Adauga un review la “Anne din Ingleside (vol. VI din seria Anne de la Green Gables)”