Pachet Cei doi teribili

99.79 lei105.04 lei

Pachetul Cei doi teribili cuprinde titlurile:
Cei Doi Teribili vol.1
Cei Doi Teribili se intorc vol.2
Cei Doi Teribili in salbaticie vol.3

Stoc epuizat

Pachetul Cei doi teribili cuprinde titlurile:
Cei Doi Teribili vol.1

Undeva, in departare, se aude o vaca mugind… E cam singurul lucru ce tulbura linistea unui orasel unde pare sa nu se intample niciodata nimic. Pana cand ajunge aici Miles, un elev celebru pentru farsele lui.
Numai ca scoala are deja farsorul ei secret si, odata ce se porneste razboiul farselor, nimeni nu mai are liniste. Nici macar greierii. Iar cand cei doi baieti isi unesc fortele si formeaza societatea „Cei doi teribili“, nici vacile nu mai au liniste. Si nici directorul Latra, inamicul numarul unu al farsorilor nazdravani.

Cei Doi Teribili se intorc vol.2

Viata in Valea Ionii se deruleaza linistit: vacile pasc si mug, farsele lovesc frecvent si tot mai subtil… Miles si Niles sunt din ce in ce mai teribili. Farsele lor aduc veselie intre elevi, dar il pun in mare incurcatura pe arogantul director Latra.

Intr-o zi, la Academia de Stiinte Exacte si Socio-Umane din Valea Ionii, Barry Latra este inlocuit in mod abuziv de tatal lui, Latra Senior. Acesta conduce scoala cu o mana de fier si anuleaza toate activitatile distractive.

SI INCA CEVA: DECLARA RAZBOI FARSELOR.

Miles si Niles se simt legati de maini si de picioare. Trebuie sa se faca dreptate. Puterea farselor e singura care poate invinge tirania instalata.

Cei Doi Teribili in salbaticie vol.3

Miles si Niles, cei mai faimosi farsori din Valea Ionii, profita din plin de vacanta de vara. Si-au mutat sediul intr-un loc secret din padure, unde au tot ce le trebuie: carti, snackuri, jocuri, limonada rece ca gheata si… steagul pe care l-au sterpelit de la Compania Papa.

In cealalta parte a padurii, cei trei membri ai Companiei Papa, in frunte cu Josh Latra, cel mai nesuferit baiat din Valea Ionii, jura sa-si recupereze steagul si sa-i invete o lectie pe Ce Doi Teribili.

„O portie dubla de buna dispozitie si nazdravanii!“ Jeff Kinney, autorul seriei Jurnalul unui pusti

„Super amuzant.“ Dav Pilkey, autorul cartii Aventurile Capitanului Underpants

Cod produs: PACK-31
Categorii:, ,
Autor(i)

,

Editura

Aparitie

2020

Coperta

cartonata

Review-uri client

Nu exista inca review-uri.

Adauga un review la “Pachet Cei doi teribili”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *