Muc cel mic

Autor(i):Wilhelm Hauff

33.00 lei

Muc cel mic e o aparitie tare caraghioasa: are un trup mititel si plapand, un ditamai capul impodobit cu-n turban si mai mare, e incaltat cu niste papuci nemaivazut de mari, iar infipt la brau poarta un hanger lung – atat de lung, ca nu stii sigur daca Muc atarna de hanger sau hangerul de Muc.

Livrare in: 5-6 zile lucratoare

Muc cel mic e o aparitie tare caraghioasa: are un trup mititel si plapand, un ditamai capul impodobit cu-n turban si mai mare, e incaltat cu niste papuci nemaivazut de mari, iar infipt la brau poarta un hanger lung – atat de lung, ca nu stii sigur daca Muc atarna de hanger sau hangerul de Muc. Toti copiii de pe strada alearga in urma mititelului, rad de el si-l batjocoresc plini de cruzime. Asta pana cand ii afla nemaipomenita poveste de viata.

Se vede treaba ca Muc cel mic e cu-adevarat un om vrednic de lauda!

„Basmele lui Wilhelm Hauff – scriitor romantic german care a murit la doar 25 de ani – sunt capodopere absolute ale genului si nu ar trebui sa lipseasca din nici o biblioteca. Povestea Muc cel mic, care face parte din ciclul Caravana, este inspirata de fanteziile arabe din 1001 de nopti.” Citeste continuarea recenziei pe blog.

Aceasta editie Arthur retro reproduce fidel editia originala aparuta la Editura Ion Creanga in anul 1988.

Cod produs: 9786060860310
Categorii:,
Autor(i)

Editura

Aparitie

2021

Coperta

cartonata

Format

21.5 × 28.5 cm

Pagini

48

Review-uri client

Nu exista inca review-uri.

Adauga un review la “Muc cel mic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *