Copilul tau citeste

Autor(i):Oana Moraru

54.00 lei60.00 lei

Cum ii invatam pe copii sa citeasca, sa gandeasca critic si, mai ales, sa le placa lectura?

Metode detaliate, exemple practice pornind de la povestile Olinei Ortiz si activitati distractive pentru parinti si copii!

Livrare in: 3-4 zile lucratoare

Oana Moraru, fondatoare a Scolii Helikon, profesor, formator si publicist pe teme educationale, cu o experienta de treizeci de ani in invatamant, ne raspunde in aceasta carte la intrebarea: cum ii invatam pe copii sa citeasca, sa gandeasca critic si, mai ales, sa le placa lectura?

Metode detaliate, exemple practice pornind de la povestile Olinei Ortiz si activitati distractive pentru parinti si copii!

„Cum ar fi sa stii ca exista un plan bine gandit pentru maturizarea copilului tau prin lectura, prin arta cuvantului?”

„In scoala, copiii invata rabdarea, perseverenta, planificarea, atentia voluntara. Aceste functii ale mintii sunt cabina de control a vietii lor ulterioare.”

Parintii si profesorii sunt instructori de zbor, copiloti doar pentru o scurta vreme, iar lectura este cel mai puternic instrument de orientare in viata.
Insotiti mintile copiilor cand invata sa citeasca si cand se lasa vrajiti de o poveste, invatati-i sa gandeasca critic si, daca veti urma sfaturile, directiile si planul acestei carti, veti avea satisfactia de a-i vedea transformandu-se in cititori indragostiti de lectura.
Iar parcursul va fi, garantat, o sursa de placere, distractie si timp de calitate petrecut impreuna, la scoala sau in familie. Nu degeaba textul trimite la seria de povesti semnate de Olina Ortiz, care fac deliciul celor mici!

Cod produs: 9789733413943
Categorii:,
Autor(i)

Editura

Aparitie

2022

Coperta

cartonata

Pagini

192

Review-uri client

Nu exista inca review-uri.

Adauga un review la “Copilul tau citeste”