Copacul cu 39 de etaje

38.38 lei

Andy si Terry sunt de neoprit. Casuta lor a ajuns la 39 de etaje. Au imbunatatit-o, iar acum te poti da pe trambulina (fara plasa de siguranta), poti sa-ti bucuri papilele gustative la cascada de ciocolata – miam! – sau la vulcanul activ unde se coc tare bine bezelele. Daca iubesti muzica, au si o sala de concerte.

Livrare in: 5-7 zile lucratoare

Andy si Terry sunt de neoprit. Casuta lor a ajuns la 39 de etaje. Au imbunatatit-o, iar acum te poti da pe trambulina (fara plasa de siguranta), poti sa-ti bucuri papilele gustative la cascada de ciocolata -miam! – sau la vulcanul activ unde se coc tare bine bezelele. Daca iubesti muzica, au si o sala de concerte. Sau daca-ti sunt dragi animalele, in gradina zoologica poti mangaia pui de dinozaur, numai sa fii atent la degete.

Nu lipsesc nici un muzeu uimitor de trasnit – furnicile fara cap sunt chiar o aparitie -, un elefant boxer, cel mai inspaimantator montagne russe din lume, un birou cu scaune rotative cu reactie si radiere laser, si o camera cu raze X, unde iti poti vedea scheletul.

Dar cea mai tare inventie dintre toate este masina A-fost-odata-ca-niciodata, care poate sa scrie singura cartea in locul lor. Si de aici o gramada de necazuri. Nu crezi? Nu ai decat sa citesti si sa te convingi singur.

Alte titluri de Andy Griffiths:
Copacul cu 13 etaje , Editura Arthur, colectia Benzi desenate
Copacul cu 26 de etaje , Editura Arthur, colectia Benzi desenate

Cod produs: 9786060861997
Categorii:,
Autor(i)

Editura

Aparitie

2021

Coperta

brosata

Format

14 × 20.5 cm

Pagini

352

Review-uri client

Nu exista inca review-uri.

Adauga un review la “Copacul cu 39 de etaje”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *