• Karlsson-de-pe-acoperis zboara din nou
  Adauga in cos

  Karlsson-de-pe-acoperis zboara din nou

  Se aude ca e iar rost de ceva fantomeala. Asculta bine, se aude si sus pe acoperis, si jos, in casuta Fratiorului. Cand mamica este epuizata de cate sunt de facut, nu-i ramane decat sa mearga la bunica sa se odihneasca.

  34.34 lei
 • Pippi Sosetica in parc
  Adauga in cos

  Pippi Sosetica in parc

  Lui Pippi Sosetica ii place sa se joace impreuna cu prietenii sai, in oraselul in care locuieste. Dar cand aude ca in marele Stockholm, capitala tarii, treburile nu merg mereu chiar cum trebuie, Pippi nu sta pe ganduri si pleaca imediat ca sa puna lucrurile la punct.

  31.00 lei
 • Pippi Sosetica
  Adauga in cos

  Pippi Sosetica

  Faceti cunostinta cu Pippilotta Merindela Persiana Minta Aluefraim Sosetica, fata cea mai puternica din lume.

  34.34 lei
 • Superpachetul Lindgren (Karlsson de-pe-acoperis
  Adauga in cos

  Superpachetul Lindgren (Karlsson de-pe-acoperis, Ronia, fata de talhar, Pippi Sosetica, Pippi Sosetica se imbarca)

  Superpachetul Lindgren cuprinde titlurile:
  -Karlsson de-pe-acoperis;
  -Ronia, fata de talhar;
  -Pippi Sosetica;
  -Pippi Sosetica se imbarca.

  130.49 lei137.36 lei
 • Karlsson de-pe-acoperis
  Adauga in cos

  Karlsson de-pe-acoperis

  Cine nu stie cat e de greu sa fii cel mai mic intr-o familie cu frati care nu prea te baga in seama sau, mai rau, nu te iau niciodata in serios?

  34.34 lei
 • Ronia
  Adauga in cos

  Ronia, fata de talhar

  Or fi parintii lor cei mai mari dusmani, dar Ronia si Birk se inteleg tare bine si nimic nu-i poate convinge sa renunte la prietenia lor. Asa ca intr-o zi cei doi se furiseaza in padure, unde pot sa fie liberi si sa traiasca cum vor, si nu se stie daca mai vor sa se intoarca acasa.

  34.34 lei
 • Pippi Sosetica | Cartile de aur ale copilariei
  Adauga in cos

  Pippi Sosetica | Cartile de aur ale copilariei

  Cu parul rosu ca morcovul, strans in doua cozi tepene, pistruiata si cu gura pana la urechi, cu ciorapi desperecheati si cu pantofi in care ar putea incapea inca o pereche de picioare, Pippi Sosetica e o aparitie remarcabila.

  25.50 lei
 • Pippi Sosetica se imbarca
  Adauga in cos

  Pippi Sosetica se imbarca

  Pistruiata cu codite roscate e tot pusa pe treaba… si pe sotii. Asa fetita puternica mai rar s-a vazut. E vreun tigru de smotocit? Te salveaza Pippi.

  34.34 lei
 • Uite
  Adauga in cos

  Uite, Madicken, ninge!

  In timp ce o astepta pe matusa ei in fata unui magazin, intr-o zi de iarna, Lisabet il vede pe Gustav, un copil din vecini, cum se plimba ascuns in spatele unei sanii, pe talpi, fara stirea vizitiului. Se crede atat de grozav incat ii spune fetitei ca ea nu ar avea niciodata curaj sa faca asa ceva. Dar lui Lisabet atat ii trebuie. Cum sa nu aiba curaj?

  33.00 lei
 • Nu vreau la culcare!
  Adauga in cos

  Nu vreau la culcare!

  Toti copiii trebuie sa mearga seara la culcare. Sigur, asa spun parintii. Dar de ce trebuie? Cum sa pierzi atata timp cu stransul jucariilor, spalatul pe dinti, imbracatul in pijamale, cand sunt multe alte lucruri interesante si distractive de facut? Cum sa stai intr-un loc si sa dormi in loc sa alergi, sa topai si sa strigi prin toata casa?

  29.00 lei
 • Vreau un frate sau o sora
  Adauga in cos

  Vreau un frate sau o sora

  E frumos sa fii mic si sa fii inconjurat de iubirea parintilor. E si mai frumos cand primesti un fratior sau o surioara, cum au alti copii si ai vrut si tu.

  29.00 lei
 • Cea mai iubita surioara
  Adauga in cos

  Cea mai iubita surioara

  Barbara are o prietena imaginara despre care spune ca este sora ei geamana de care nu stie nimeni, nici macar parintii. Se joaca impreuna in Sala de Aur si in Cea Mai Frumoasa Vale din Lume, locuri minunate in care se ajunge simplu, daca esti copil: cobori printr-un tunel de langa un tufis de trandafiri.

  29.00 lei
 • Lotta si bicicleta
  Adauga in cos

  Lotta si bicicleta

  Nimeni n-o crede pe Lotta ca stie sa mearga pe bicicleta. E prea mica. Mica? La cinci ani fara doua zile? Dar bineinteles ca stie sa mearga. In secret!

  29.00 lei