Pachet lupi 4 vol. Un mielut la cina, Eu sunt cel mai frumos, Eu sunt cel mai puternic, Lupusorul cel bun, cadou sapun organic

125.00 lei

Pachetul lupi contine 4 volume si cadou sapun organic:
– Un mielut la cina,
– Eu sunt cel mai frumos,
– Eu sunt cel mai puternic,
– Lupusorul cel bun,
– Cadou sapun organic.

Livrare in: 2-3 zile lucratoare

Pachet lupi contine 4 volume si cadou sapun organic:

– Un mielut la cina, Steve Smallman, Joelle Dreidemy.
La primirea unei vizite neasteptate din partea unui mielut, batranul si flamandul lup incepe sa viseze la o delicioasa tocanita de miel. Dar mielul nu vrea sa devina cina lupului, el vrea sa-i fie prieten.

– Eu sunt cel mai frumos, Mario Ramos.
Lupul cel fanfaron a plecat din nou la plimbare. Se crede cel mai frumos si are nevoie sa fie apreciat. Nimeni nu indrazneste sa-l contrazica, in afara de puiul de dragon, care il infrunta iarasi cu candoarea copilului care stie ca mama este cea mai puternica, iar tata… cel mai frumos.

– Eu sunt cel mai puternic, Mario Ramos.
Cui i-e frica de Lupul cel Rau? Noua, cu siguranta, nu! Chiar daca suntem mici, avem pe cineva mare care ne iubeste si ne ocroteste de tot raul din lume! O poveste minunata, ca o plimbare, dar nu prin padure, ci prin padurea de povesti, in care te intalnesti cu Scufita Rosie, Cei Sapte Pitici, Cei Trei Purcelusi si… multe alte surprize! Cine este cel mai puternic? Ei bine, lupul o stie deja! Pazea!

– Lupusorul cel bun, Nadia Shireen.
A fost odata ca niciodata un lup pe nume Rolf – un lupusor bun, caruia ii placea sa faca prajituri si care intotdeauna se purta frumos cu prietenii lui. Dar se stie ca, de fapt, lupii sunt mari si rai. Va descoperi Rolf in el un lup mare si rau? Afla raspunsul in aceasta extrem de amuzanta poveste de debut a autoarei si ilustratoarei Nadia Shireen.

– Cadou sapun organic.

Cod produs: PACK-9
Categorie:

Review-uri client

Nu exista inca review-uri.

Adauga un review la “Pachet lupi 4 vol. Un mielut la cina, Eu sunt cel mai frumos, Eu sunt cel mai puternic, Lupusorul cel bun, cadou sapun organic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *