Pachet Iepurasi 3 vol. Ghici cat de mult te iubesc, De ce va certati, Matei?, Ce-ti aduci aminte?, puzzle din lemn familia iepurasilor

110.70 lei123.00 lei

Pachetul iepurasi contine 3 volume si un puzzle din lemn familia iepurasilor:
– Ghici cat de mult te iubesc,
– De ce va certati, Matei?,
– Ce-ti aduci aminte?,
– Puzzle din lemn familia iepurasilor.

Stoc epuizat

Pachetul iepurasi contine 3 volume si un puzzle din lemn familia iepurasilor

– Ghici cat de mult te iubesc, Sam McBratney.
Editie speciala pentru copiii foarte mici are paginile cartonate integral si cu colturi rotunjite. Textul si ilustratiile sunt complete, fara nici o modificare de continut fata de editia necartonata.
„Ghici cat de mult te iubesc” este o poveste pe care fiecare parinte a trait-o imediat ce copilul sau a invatat sa vorbeasca destul de bine. Plin de sensibilitate, dar si amuzant, jocul dinainte de culcare dintre iepurasii Castanuta-cel-Mic si Castanuta-cel-Mare (care poate fi inzestrat ori cu rolul tatalui, ori cu al mamei) incurajeaza o relatie profunda si calda intre copil si parinte, intr-o maniera plina de farmec.

De ce va certati, Matei? – Brigitte Weninger, Eve Tharlet.
Matei e gata sa lanseze la apa cea mai grozava barca pe care a construit-o vreodata. Il mai asteapta doar pe Edi sa termine de construit un baraj. Imediat ce Edi anunta ca e totul gata, Matei lanseaza barca. Insa barajul cedeaza, iar barcuta este luata de ape. Matei e furios! A ramas fara cea mai frumoasa barca si e numai vina lui Edi. „Pana aici, Edi!” i-a zis el. „De azi nu mai esti prietenul meu. Nu vreau sa te mai vad! Niciodata!”. Insa Matei descopera in curand ca nu e asa de amuzant sa te joci singur si ca un prieten adevarat gaseste intotdeauna puterea sa ierte.

– Ce-ti aduci aminte? – Paul Stewart, Chris Riddell.
Ariciul si Iepurasul au ei un joc al lor, Ce-ti aduci aminte. Dar, de fiecare data cand il joaca, se isca cearta si putintica suparare, caci Iepurasul e cam uituc din fire. Acuma insa, pe cand joaca si imbufnarea erau in toi, se-ntampla ca si Ariciul sa nu-si mai aminteasca tot…

– Puzzle din lemn familia iepurasilor.

Cod produs: PACK-19
Categorie:

Review-uri client

Nu exista inca review-uri.

Adauga un review la “Pachet Iepurasi 3 vol. Ghici cat de mult te iubesc, De ce va certati, Matei?, Ce-ti aduci aminte?, puzzle din lemn familia iepurasilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *