Pachet Frontiera 3 vol. Ghidus cel curajos, Sa dormi ca un tigru, Povestea a doi pui de tigru numiti Ninigra si Aligru, cadou set 7 figurine animale savana

96.30 lei107.00 lei

Pachetul Frontiera contine 3 volume si cadou set 7 figurine animale savana:
– Ghidus cel curajos,
– Sa dormi ca un tigru,
– Povestea a doi pui de tigru numiti Ninigra si Aligru,
– Cadou set 7 figurine animale savana.

Livrare in: 2-3 zile lucratoare

Pachetul Frontiera contine 3 volume si cadou set 7 figurine animale savana:

– Ghidus cel curajos, Ghidus cel curajos – Mario Ramos.
Leon ajunge intr-o buna zi rege, dar gustul puterii il transforma si il face in scurt timp de nerecunoscut. Incepe sa dea legi dupa bunul plac si sa inventeze razboaie. Intr-o buna zi, porunceste ca nicio pasare sa nu mai zboare! Dar iata ca undeva, la marginea imparatiei sale, o pasare isi iubeste atat de mult puiul, incat uita sa-i franga aripile. Puiului ii place sa ii faca pe toti din jur sa rada si poarta un nume cat se poate de potrivit firii sale, anume Ghidus. Intr-o buna zi, pofta lui de ras se abate si asupra tiraniei lui Leon. Si, asa cum ne-a invatat mereu istoria, nicio tiranie nu rezista in fata rasului liber.

– Sa dormi ca un tigru – Mary Logue, Pamela Zagarenski.
Sunt carti de noapte buna care ne bucura simturile intr-un mod neobisnuit: felul in care curge povestea, ritmat si simetric, felul in care se intrepatrund culorile – toate au un efect aproape terapeutic. Sa dormi ca un tigru este una dintre acele carti de noapte buna fermecate, care le plac deopotriva copiilor si parintilor.
O fetita careia nu ii este somn vrea sa stie daca toate cate sunt pe lume merg la culcare. Parintii ii raspund atenti si delicati, plimband-o prin lumea animalelor si a obiceiurilor lor de somn. Da, toate dorm, de la melcii cei mici pana la tigrul cel puternic si balenele care se rotesc in largul oceanului. Si va adormi si ea pe negandite, ca un tigru scufundat in poveste.

– Povestea a doi pui de tigru, numiti Ninigra si Aligru – Nina Cassian.
Sa o redescoperim pe Nina Cassian intr-una dintre cele mai captivante povesti in versuri pe care le-a scris pentru copii!
Ninigra are culoarea mierii si un defect de vorbire foarte… tigresc. Aligru este brun, politicos si vorbeste ca din carte. Amandoi trec printr-o aventura neasteptata in jungla. Se ratacesc prin mlastina, sunt inrobiti de animale stranii si se aliaza cu un papagal care cunoaste cele mai ascunse secrete ale junglei. Cei doi pui de tigru descopera impreuna ce inseamna nu doar prietenia, ci si curajul. Curajul de a spune lucrurilor pe nume!

– Cadou set 7 figurine animale savana.

Cod produs: PACK-11
Categorie:
Editura

Review-uri client

Nu exista inca review-uri.

Adauga un review la “Pachet Frontiera 3 vol. Ghidus cel curajos, Sa dormi ca un tigru, Povestea a doi pui de tigru numiti Ninigra si Aligru, cadou set 7 figurine animale savana”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *