Enciclopedia lumii pentru copii

62.90 lei69.90 lei

Aceasta lucrare, destinata copiilor peste opt ani, cuprinde informatii foarte variate. Textul este accesibil, bogat in informatii, fiind insotit de imagini atragatoare, harti si diagrame.

Livrare in: 3-4 zile lucratoare

Aceasta lucrare, destinata copiilor peste opt ani, cuprinde informatii foarte variate.
Textul este accesibil, bogat in informatii, fiind insotit de imagini atragatoare, harti si diagrame. Enciclopedia este o sursa accesibila de cunostinte; tinerii o pot consulta atunci cand isi fac temele sau pentru a afla mai multe lucruri despre un anumit subiect. Exista o rubrica permanenta, intitulata “Informaii-cheie”; aici cititorul gaseste datele mai importante din text, care astfel sunt scoase in evidenta. In plus, cei interesati vor intalni, in rubrica intitulata “Cititi si”, trimiteri la alte subiecte inrudite, tratate in carte.
In Enciclopedia lumii pentru copii, exista:
– Opt domenii de interes, despre care vetio afla mai multe lucruri interesante
– Texte clare si concise
– Fotografii color, harti si diagrame
– Rubrica “Informatii-cheie”
– Caseta “Cititi si”- trimiteri la subiecte inrudite
– Un index care va ajuta sa gasiti mai usor ceea ce va intereseaza.
Fragment din Enciclopedia lumii pentru copii

“Omul in spatiu
Timp de secole, oamenii s-au uitat spre cer cu mirare, incercand sa dezlege misterele Universului. Una dintre cele mai importante inventii care au ajutat la aceasta intreprindere este naveta spatiala. Aceasta este alcatuita dintr-o naveta, doua rachete propulsoare si8 un rezervor de combustibil extern.
Viata in spatiu
Navetele spatiale, satelitii si sondele nu sunt singurele metode de a studia spatiul. Astazi e posibila viata in spatiu pentru o perioada de timp indelungata, la bordul unei statii spatiale. Ca si navetele spatiale, si statiile spatiale orbiteaza in jurul Pamantului. Navetele spatiale transporta oamenii si materialele spre si dinspre statiile spatiale. Astronautii locuiesc pe statiile spatiale saptamani intregi, luni sau chiar ani, pentru a face diverse studii si pentru a observa efectele vietii in spatiu, pentru un timp indelungat, asupra oamenilor. Printre cele mai cunoscute statii spatiale se numara Salyut, Mir si Statia Spatiala Internationala.”

Cod produs: 9789731357690
Categorii:, ,
Editura

Aparitie

2014

Coperta

cartonata

Format

28.6 × 22.6 cm

Pagini

208

Review-uri client

Nu exista inca review-uri.

Adauga un review la “Enciclopedia lumii pentru copii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *