Casuta din prerie: vol. 3 – Casuta din prerie

35.00 lei

Laura Ingalls Wilder s-a nascut in 1867 in casuta din busteni descrisa in Casuta din inima codrilor. Asa cum ne povesteste in seria Casuta din prerie, ea a calatorit, impreuna cu familia ei, de-a lungul Vestului Mijlociu american intr-o caruta cu coviltir.

Livrare in: 2-3 zile lucratoare

Laura Ingalls Wilder s-a nascut in 1867 in casuta din busteni descrisa in Casuta din inima codrilor. Asa cum ne povesteste in seria Casuta din prerie, ea a calatorit, impreuna cu familia ei, de-a lungul Vestului Mijlociu american intr-o caruta cu coviltir. Mai tarziu, a intreprins propria calatorie in caruta cu coviltir, de data aceasta insotita de sotul sau, Almanzo Wilder, si de fiica sa, Rose, catre Mansfield, Missouri. Acolo a scris povestirile din seria Casuta din prerie si a trait pana la varsta de 93 de ani. Pentru milioane de cititori insa, ea va trai pentru totdeauna ca Laura, fetita din indragitele povesti despre pionieratul american de la sfarsit de secol al XIX-lea, adunate in seria Casuta din prerie.

Garth Williams a inceput sa lucreze la ilustratiile pentru Casuta din prerie dupa ce-a intalnit-o pe Laura Ingalls Wilder la casa ei din Missouri si au vazut impreuna locurile in care se aflau diferitele casute din povestile ei. Ilustratiile clasice ale lui Garth Williams au facut-o pe Laura sa afirme ca ea „si ai ei traiesc din nou in acele imagini”. Williams a creat, de asemenea, ilustratiile pentru Panza Charlottei si Stuart Little.

Cod produs: 978-606-94392-6-5
Categorii:, ,
Colectie

Casuta din prerie

Autor(i)

Editura

Aparitie

2019

Coperta

brosata

Format

15 × 20 cm

Pagini

352

Review-uri client

Nu exista inca review-uri.

Adauga un review la “Casuta din prerie: vol. 3 – Casuta din prerie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *